Results 1 to 3 of 3

Thread: Issue With PM's Not being Sent/Stored

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    330
    Thanks
    256
    Thanked 42 Times in 20 Posts

    Issue With PM's Not being Sent/Stored

    Please ignore. When I tried again in IE rather than Google Chrome I saw the message that it was the recipients Inbox that was full causing the problem. I am sure this wasn't highlighted in Chrome.


    I have just composed two PM's and hit the Submit Message button and although I have Save a copy of this message in your Sent Items folder checked there is no sign of either message in the folder.

    I only have 6 messages stored out of the 100 allowed.

    So I don't know if my messages are being received or not.

    Any ideas please.
    Last edited by Paul Fitz; 04-17-15 at 09:05 AM. Reason: Solved

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    7,191
    Thanks
    2,870
    Thanked 1,999 Times in 855 Posts

    Re: Issue With PM's Not being Sent/Stored

    PM me :-)
    and post here that you have sent
    "That's the best news I ever heard" Bob Dylan

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    330
    Thanks
    256
    Thanked 42 Times in 20 Posts

    Re: Issue With PM's Not being Sent/Stored

    Test Message sent.

    I think everything is as it should be now as the message appears in my Sent Items box. I am sure as per my amended post above the issue was to do with Chrome not flagging up that the original recipients inbox was full as it did when I tried later in IE browser.

    But thank you for the offer to PM you with a test message as a double-check.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBitty (VBTT) 4 for XBT v1.1 CUSTOM by Toolmanwill